Touching hearts worldwide

 
(Nederlands, English & español) 
 
 Touching hearts, wereldwijd verbinden
 Liefde kent geen grenzen


 
 Onze verbinding komt energetisch tot stand. Het ontbreken van fysiek contact maakt geen verschil voor de uitwerking van de liefdevolle connectie.
Energie trekt zich - zo weet ik uit ervaring - niets aan van afstand.
Je kunt 'Touching hearts' daarom overal ontvangen.
Ik heb al honderden mensen en dieren
over de hele wereld op deze manier mogen ondersteunen.
 
Het enige wat je hoeft te doen, is een comfortabele en rustige plek
voor jezelf of je huisdier creëren om de liefdevolle energie te ontvangen.
 
Een Touching hearts ontmoeting duurt ca. 50 minuten en de prijs bedraagt € 55,=.
Wanneer we samen een datum en tijd afspreken voor jouw sessie,
ontvang je van tevoren een mail met praktische informatie.

Voel je vrij om contact met me op te nemen
als je jouw sessie wilt inplannen of vragen hebt.
Je kunt me bereiken via 
moonriverworld@outlook.com 
 

Reviews persoonlijke sessies op afstand

In 2009 ben ik begonnen met healings op afstand voor familie en vrienden.
Voordat ik dit vervolgens ook aan anderen ging aanbieden,
deed ik eerst een aantal proefsessies  met iemand die ik niet kende.

Ik benaderde Gert, omdat hij een artikel had geschreven waarin hij vertelde dat hij kampte met gezondheidsklachten. Hij bleek geen ervaring te hebben met energetische behandelingen, des te beter!

Ik bood aan om vijf sessies met hem te doen en was blij dat hij wilde meewerken.
Dit schrijft hij erover: 

"Eind september schreef ik in een verhaal op mijn website dat ik weer eens uit balans was. Duizelig, pijn in de maagstreek, het gevoel geen deel uit te maken van de wereld om me heen. Voor mij herkenbare klachten, want ik had ze al eerder. En zelfs in veel heviger mate. Liset had mijn verhaal gelezen en zocht contact met me. Zij stelde voor om 'energiebehandelingen op afstand' te doen om mij weer in balans te krijgen. Hoewel ik geen idee had wat ik me er bij moest voorstellen, ben ik op haar plan ingegaan. Liset gaf mij tijdens een telefoongesprek uitleg over haar werkwijze en doelstellingen. Het gaf mij voldoende vertrouwen om me er voor open te stellen. Ik heb haar nog gewaarschuwd dat het een hele klus zou worden om mij van m'n klachten af te helpen, want ze horen al zo ongeveer sinds 2007 bij me. Het gevolg van een dramatische gebeurtenis in mijn leven dat jaar, en sinds enige tijd ook een lastige gezinssituatie. Mijn waarschuwing was voor haar des te meer reden om de uitdaging aan te gaan.

We spraken af dat ik op vijf achtereenvolgende woensdagen om 14.00 thuis in een rustige omgeving zou gaan zitten. Liset zou mij dan vanuit haar huis een half uur op afstand behandelen. Ik kon dus niet zien wat zij deed. Voorafgaand aan de behandelingen had ik via email een aantal van mijn klachten doorgegeven. Tijdens de eerste drie behandelingen had ik een gevoel alsof er flink aan mijn hoofd en armen werd getrokken. De twee laatste behandelingen werden gekenmerkt door ultieme ontspanning.

Het resultaat van de behandelingen: de duizeligheid is sterk verminderd en de pijn in de maagstreek is verdwenen. Het meest opvallend is echter dat ook een andere lichamelijke klacht, die ik niet in de email vermeld had, is verdwenen. Ook een stressgerelateerde klacht, die mijn functioneren heel erg bemoeilijkte. Op zich verwonderlijk dat je een klacht die je zo beperkt niet noemt. Maar ik ben er wel van af.

Mijn leefsituatie is niet veranderd en blijft lastig. Maar het maakt het ermee omgaan wel een stuk makkelijker als je niet gehinderd wordt door lichamelijke problemen die veel energie opslokken. Energie die ik nu kan steken in activiteiten die ontspanning geven waardoor ik weer een heel stuk aangenamer door het leven kan laveren.
Liset, bedankt voor je inzet. Ik kan er weer tegenaan."
 
~ Gert ~ 
 
*

Een greep uit de overige reviews van persoonlijke sessies op afstand:

"Al in 2014 heb ik mijn eerste healing op afstand van Liset mogen ontvangen, wat een hele bijzondere en intense ervaring bleek te zijn.
Afstand viel weg, en het voelde of ik daadwerkelijk aangeraakt werd.
De gehele tijd was er een weldadige tinteling, als een soort massage,
waardoor er ruimte en ontspanning in mijn lichaam kwam.

Dit was de eerste van een hele reeks verbindingen,
krachtig en tegelijk zacht, maar vooral heel liefdevol.....
heel dankbaar en blij dat ze in mijn leven is gekomen."
 
~ Corina ~
 
*

Het was weer een heerlijke sessie! Zo bijzonder!
Ik voelde op een gegeven moment echt mijn hart verwarmen!
Viel ook in slaap op het laatst. 's Avonds was ik nog heerlijk loom.
Mijn huid is heel zacht en mijn ogen stralen.
Ik voel mij heel erg 'in peace' met mezelf.
Ook heb ik de afgelopen 2 nachten erg lekker geslapen!
Dat was lang geleden.
 
~ anoniem ~
 
*


Milou, mijn cockapoo, is vorige week gesteriliseerd.
Toen ik haar mee naar huis mocht nemen, bleek dat ze niet wilde eten,
drinken en plassen. De volgende dag moest ze terug naar de dierenarts
en aan het infuus.
 
Nadat ze weer thuis was, wilde ze nog niets. Heb Liset gebeld.
Zij heeft een band met Milou en kent haar al zolang zij er is en vice versa.
Liset heeft op afstand contact met Milou gemaakt om haar gerust te stellen.
Verder heeft ze mij uitgelegd hoe ik haar zelf gerust kon stellen.
Milou is dezelfde dag nog gaan eten, drinken en plassen.

Nu is ze alweer bijna haar blije ik, of zoals wij haar noemen: ons blije ei.
Dankbaar voor wat Liset kan bereiken op afstand
en dankbaar dat ze al zo lang mijn vriendin is.
 
~ Ilse ~ 
 
*
 

 *** 
 
 
 Touching hearts, connecting worldwide
 
Love has no borders

  
 
Our connection is established energetically.
The lack of physical contact has no influence on the effect of the loving connection. Energy - I know from experience - doesn't care about distance.
Therefore, you can receive 'Touching hearts' anywhere.
I have supported hundreds of people and animals all over the world in this way.
 
The only thing you need to do, is to create a comfortable and quiet place
for yourself or your pet to receive the loving energy.
 
A  Touching hearts session lasts about 50 minutes and costs € 55,=.
When we agree on a date and time for your session,  you'll receive an email with practical information in advance.  

Feel free to contact me if you want to schedule your session
or have any questions by sending an email to
moonriverworld@outlook.com
 

 
 ***

 Touching hearts, una conexión mundial
 El amor no tiene fronteras

 
 
Nuestra conexión se establece energéticamente. La falta de contacto físoco no afecta
el efecto de la conexión cariñosa. A la energía - lo sé por experiencia - no le importa la distancia. Por eso, se puede recibir 'Touching hearts' en cualquier lugar.
He apoyado a cientos de personas y animales en todo el mundo de esta manera.
 
Lo único que tienes que hacer es crear un lugar cómodo y tranquilo para ti o tu mascota para recibir la energía cariñosa.
 
Una sesión de Touching hearts dura unos 50 minutos y cuesta € 55,=.
Cuando acordemos la fecha y hora de tu sesión, recibirás un correo electrónico con información por adelantado.

Si quieres programar tu sesión o tienes alguna pregunta, no dudes en ponerte en contacto conmigo enviando un correo electrónico a
moonriverworld@outlook.com


 ***