Over Moon River

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. Your playing small doesn't serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you.
 
~ Marianne Williamson ~
 
   
Missie
 
 
 

 

My gift and mission is to contribute to health and happiness of adults, children and animals around the globe by creating a sacred, loving and safe setting that enables them to reconnect with their true nature, shedding layers of conditioning, trauma and being misunderstood.

Holding space for magical transformations through a pure, loving heart connection.

 
 
 Liset van Kampen
 

De eerste twintig jaar van mijn leven stonden in het teken van 'dealen' met een lastige thuissituatie en het ontwikkelen van mijn linker hersenhelft (analytisch, rationeel).  Vooral cijfers en vreemde talen vond ik erg interessant.

Mijn meest dierbare jeugdherinneringen beleefde ik op de basisschool en wanneer ik samen was met honden en paarden.

Toen er meer ruimte kwam voor zelfontplooiing, ben ik me gaan verdiepen in o.a. astrologie, Quantum Touch, kinderyoga, onderlinge kindermassage, Feng Shui, Nine Star Ki en kleurentherapie.  Deze opleidingen en het werken met 'ancient wisdom' en met kinderen bleken goed bij mij te passen. Ik word er blij van wanneer ik anderen kan ondersteunen op hun pad naar meer gezondheid, welzijn, rust en inzicht. Heel iets anders dan de Heao en mijn liefde voor talen, maar ook dit ben ik.

 
Qua werk heb ik een mooie balans kunnen vinden binnen mijn bedrijf  Feel Good Home. Ik doe zowel de boekhouding van een aantal bedrijven in het MKB als diverse spirituele activiteiten onder de naam Moon River. De ervaringen uit mijn jeugd zijn getransformeerd in een bron van inspiratie en kracht waarmee ik ook anderen graag verder help.
 
Ik ben getrouwd met - letterlijk - de man van mijn dromen, heb een fantastische dochter van 19 en twee schatten van honden. Mijn hobby's zijn wandelen, lezen en zingen. Ik ben sensitief, eigenzinnig en intuïtief. Een gevoelsmens met een rustige uitstraling en een krachtige persoonlijkheid. Aandacht (verbinding) en ruimte (vrijheid) zijn de basisingrediënten van mijn levens- en werkwijze. Ik geniet van oprecht, gelijkwaardig contact en zuivere, liefdevolle omhelzingen. Mensen die pure wijsheid echt 'leven' , inspireren mij.
 
Als Moon River maak ik gebruik van mijn talent om intuïtief  in te tunen op de kosmische energie  en deze vervolgens rechtstreeks te verbinden met anderen. Als een poort van hart tot hart om de helende energie te kanaliseren. Ik creëer een veilige, liefdevolle setting waarbinnen magische transformatie kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.